Airco Service

Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. U rekent erop. Naast verkoeling in de zomer, zorgt de airconditioning gedurende het hele jaar voor een gezond klimaat en onbeslagen ruiten. Een airco is echter niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Onze geschoolde aircoservice monteurs onderhouden graag uw airconditioning, zodat u koel en veilig onderweg bent. Advies is minimaal eens in de twee jaar een onderhoudsbeurt aan het systeem uit te voeren.

Wij beschikken over 2 nieuwe airco apparaten! 1 voor de R134a vulling. De andere met de R1234yf* airco gas. Dit is nieuwe koudemiddel dat gebruikt wordt in de auto industrie, in plaats van R134a. Dit nieuwe koudemiddel is verplicht op alle nieuwe auto’s vanaf 1-1-2017. U kunt bij ons terecht met elk merk en type auto!

Laat uw airco tijdig controleren!Tijdens een reparatie of andere werkzaamheden staat er altijd een vervangende auto voor u
klaar. Zo blijft u te allen tijden mobiel.

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?